Lectii de chitara Timisoara

ESTI INTERESAT DE LECTII DE CHITARA IN TIMISOARA?

La Scoala ProMuzica&Cultura ai sansa de a urma cursuri de chitara cu profesori de inalta performanta. Scoala ProMuzica&Cultura ofera un program de predare personalizat si individual, la orele de chitara profesorul lucreaza individual cu fiecare cursant in parte, nu se lucreaza cu grupe.

ore de chitara scoala promuzica

ORE DE Chitara PARTICULARE LA SCOALA PROMUZICA TIMISOARA

Cursurile particulare de chitara de la Scoala ProMuzica&Cultura se adreseaza tuturor celor care doresc sa desluseasca tainele acestui minunat intrument. Oferim lectii de chitara pentru toate genurile muzicale: chitara clasica, chitara muzica usoara, chitara jazz, pop, rock. Ca sa urmezi cursurile noastre de chitara, trebuie sa ai minimum 3 ani impliniti. Cursurile noastre de chitara pornesc de la nivelul de initiere si pana la inalta performanta. Cei mai talentati dintre cursantii nostri fac parte din band-ul ProMuzica care a obtinut premiul 1 absolut la festivalul International Young Artist 2014,  au sustinut examene de admitere la conservator si au fost admisi.

scoala promuzica elev cursuri ghitara


PROFESORI DE CHITARA LA SCOALA PROMUZICA TIMISOARA

gabriel muzicas profesor ghitara scoala promuzica

Gabriel Muzicas

Genuri- jazz, rock, pop, traditional, music-hall, clasic. Conduce band-ul Scolii Promuzica&Cultura, din care fac parte cei mai buni dintre cursantii nostri.

A absolvit Liceul de muzica si Conservatorul sectia chitara. In repetate randuri, presa nationala l-a numit ca fiind unul dintre cei mai virtuosi chitaristi din tara.

 

4 Comentarii “Lectii de chitara Timisoara”

  1. Guida Adriana spune:

    Sunt interesata de cursurile de chitara,pentru fiul meu de 16 ani. Cum ne putem inscrie? Cat dureaza cursurile? Cat costa? Astept raspuns pe mail apoi ne vom auzi la telefon. Multumesc

    00
  2. Ilia Dragos spune:

    Buna! Am 18 ani si iubesc muzica doaar ca nu am sustinere as dori sa stiu daca pot intra si daca sunt primit la pro muzica si care ar fi cerintele.

    30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comentarii recente