Lectii de chitara Arad

ESTI INTERESAT DE LECTII DE CHITARA Arad?

La Scoala ProMuzica&Cultura ai sansa de a urma cursuri de chitara cu profesori de inalta performanta. Scoala ProMuzica&Cultura ofera un program de predare personalizat si individual, la orele de chitara profesorul lucreaza individual cu fiecare cursant in parte, nu se lucreaza cu grupe.

ore de chitara scoala promuzica

ORE DE Chitara PARTICULARE LA SCOALA PROMUZICA Arad

Cursurile particulare de chitara de la Scoala ProMuzica&Cultura se adreseaza tuturor celor care doresc sa desluseasca tainele acestui minunat intrument. Oferim lectii de chitara pentru toate genurile muzicale: chitara clasica, chitara muzica usoara, chitara jazz, pop, rock. Ca sa urmezi cursurile noastre de chitara, trebuie sa ai minimum 3 ani impliniti. Cursurile noastre de chitara pornesc de la nivelul de initiere si pana la inalta performanta.

Cei mai talentati dintre cursantii nostri fac parte din band-ul ProMuzica care a obtinut premiul 1 absolut la festivalul International Young Artist 2014,  au sustinut examene de admitere la conservator si au fost admisi.

scoala promuzica elev cursuri ghitara

Pentru inscrieri, folositi numerele de telefon si adresele de contact de pe site.

0 Comentarii “Lectii de chitara Arad”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comentarii recente