Lectii de vioara Timisoara

ESTI IN CAUTARE DE LECTII DE VIOARA IN TIMISOARA?

La Scoala ProMuzica&Cultura ai sansa de a urma lectii de vioara cu unii dintre cei mai bine pregatiti profesori. Scoala ProMuzica&Cultura ofera ore de vioara in regim de predare personalizat si individual, la orele de vioara profesorul lucreaza individual cu fiecare cursant in parte, nu in grup.

ore particulare de voara timisoara

ORE DE Vioara PARTICULARE LA SCOALA PROMUZICA TIMISOARA

Cursurile particulare de vioara de la Scoala ProMuzica&Cultura se adreseaza tuturor celor care doresc sa desluseasca tainele acestui minunat intrument. Oferim lectii de vioara pentru copii de minimum 3 ani impliniti, limita superioara de varsta fiind practic inexistenta. Cursurile noastre de vioara pornesc de la nivelul de initiere si pana la cea mai inalta performanta. Cel mai talentati dintre cursantii nostri s-au pregatit pentru admiterea la conservator, unde au reusit, deasemenea sustin concerte si spectacole periodic, in organizarea Scolii sau ca invitati in concerte organizate cu diverse ocazii.

 vioara ore timisoara


PROFESORI DE VIOARA LA SCOALA PROMUZICA TIMISOARA

ramona dihel profesor de vioara Timisoara promuzica

Ramona Dihel

Genuri: clasic, musical, muzica usoara.

A urmat Universitatea De Vest Timisoara, Facultatea De Muzica, Licentiata In Muzica, Specializarea canto si vioara. A activat ca solista de opera in Canada iar ca violonista a fost incununata cu premii la cele mai prestigioase festivaluri.

0 Comentarii “Lectii de vioara Timisoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comentarii recente