Lectii de canto Timisoara

ESTI INTERESAT DE LECTII DE canto IN TIMISOARA?

Scoala ProMuzica&Cultura ofera ore particulare de canto cu profesori de inalta performanta. Sloganul nostru “Chiar si tu poti canta” doreste sa ii inspire pe toti cei care iubesc muzica, sa le dea incredere ca, sub indrumarea potrivita, pot atinge performante la care nici nu au indraznit sa viseze inca. La scoala ProMuzica&Cultura am conceput un program de predare personalizat si individual asa incat arta cantului iti este mai aproape ca niciodata. Profesorii nostri de canto lucreaza individual cu fiecare cursant in parte, la lectiile particulare de canto participand profesorul si elevul, nu se lucreaza cu grupe.

ore particulare de canto scoala promuzica timisoara

ORE DE Canto PARTICULARE LA SCOALA PROMUZICA TIMISOARA

Cursurile particulare de canto de la Scoala ProMuzica&Cultura se adreseaza tuturor celor care doresc sa desluseasca tainele cantului si sa stapaneasca arta cantatului corect pentru toate genurile muzicale: canto clasic, canto muzica usoara, canto folclor, canto jazz. Varsta minima pentru a urma cursurile noastre de canto este de 10 ani, fara a exista o limita superioara de varsta. Ne ocupam cu aceeasi dedicare de incepatori ca si de cei care doresc performanta. Cei mai talentati dintre cursantii nostri au obtinut premii la concursuri de profil, au sustinut examene de admitere la conservator si au fost admisi, iar unii dintre ei au pus deja bazele unei cariere artistice, demers in care Scoala ProMuzica i-a sprijinit prin recomandari unor agentii de impresariat, organizarea de aparitii publice in spectacole si concerte, aparitii in presa si media etc.

PROFESORI DE CANTO PROMUZICA TIMISOARA

lavinia raducanu profesor canto Timisoara scoala promuzica

Lavinia Raducanu

Genuri – jazz, muzica usoara, pop, musical, traditional, clasic.

Absolvent al Liceului de Arta “Sabin Dragoi”  din Arad, sectia pian si a Conservatorului din Timisoara, sectia canto.

ramona dihel profesor de vioara Timisoara promuzica

Ramona Dihel

Genuri: clasic, musical, muzica usoara.

A urmat Universitatea De Vest Timisoara, Facultatea De Muzica, Licentiata In Muzica, Specializarea canto si vioara. A activat ca solista de opera in Canada

Ioana Tomescu

Liceul de arta Sabin Pauta Resita, specialitatea canto clasic. Universitatea De Vest Timisoara, Facultatea De Muzica, licentiat in muzica, specializarea Interpretare Muzicala – Canto.

Catalin Gita profesor canto scoala promuzica

Catalin Gîța

Studii: liceul de muzica RamnicuVilcea cu atestat nai. Universitatea de muzica Spiru Haret din București secția canto tradițional si nai.
Cadru didactic al Liceului de muzica Ramnicu Vilcea, al Liceului de Muzica Lugoj si in prezent al Scolii Promuzica Timisoara, ca profesor de canto muzica ușoară si traditionala.

14 Comentarii “Lectii de canto Timisoara”

 1. Dumiter Elisabeta spune:

  As dorii mai multe informatii un nr de telefon adresa sunt interesata pentru fiul meu ,

  00
  • Laura spune:

   Buna ziua, va multumim pentru interes, va rog sa accesati pagina contact (click pe linkul urmator): http://www.scoalapromuzica.ro/contact unde aveti la dispozitie numere de telefon si adrese de email.

   50
 2. Dumiter Elisabeta spune:

  As dorii mai multe informatii nr telefon adresa, sunt interesata pentru fiul meu

  00
 3. Gabriela spune:

  A-și dori un nr de tel sa va pot contacta am o fetița de 12 ani care își dorește din suflet sa o înscriu la ore de canto,multumesc

  01
 4. Rucsandra spune:

  Buna,

  Imi doresc de ceva timp sa invat sa cant la chitara. Am 27 de ani, fara nicio experienta anterioara de cantat la vreun instrument.
  Cat m-ar costa daca as dori sa fac un curs de incepatori la chitara, de doua ori pe saptamana?
  Cu stima,
  Rucsandra

  20
 5. Daniela spune:

  Pot afla tariful cursurilor ? Multumesc .

  00
  • Laura spune:

   Va rog sa trimiteti un email la adresa de contact. Sau sa dati un telefon la unul din numerele afisate. Multumesc.

   00
  • Lavinia Raducanu spune:

   Buna ziua!
   Tariful unei ore de canto sau orice alt instrument este de 30 ron dar se plateste o data pe luna sub forma de abonament in functie de frecventa pe care o decideti dumneavoastra.Ptr mai multe detalii va rog sunati la nr.0766698072

   00
 6. Cristina spune:

  Buna, am o fetița care a împlinit 9 ani in Noiembrie . Ar putea sa facă canto sau trebuie sa aibe 10 ani? Multumesc,

  00
  • Lavinia Raducanu spune:

   Buna ziua!
   Canto se poate incepe la orice varsta atat timp cat nu este vorba despre canto clasic.
   Daca va uitati in galeria site-ului nostru o sa vedeti fotografii din concursuri si concerte cu copii mai mici de 10 ani.
   Ptr detalii despre inscriere va rugam sunati la nr de tel 0766698072.
   Va asteptam cu drag!

   00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comentarii recente